Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Duplicera en sida på min webbplats

Om du snabbt vill skapa flera sidor med liknande innehåll gör du en kopia av din sida.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera webbplats för att öppna webbplatsverktyget.
  4. Håll muspekaren över sidan du vill kopiera i webbplatsnavigering och välj denkugghjulsikonen för sidinställningar Menyn Inställningar. I mobilappen väljer du Sidor och sedan påvertikal kebab-meny med tre punkter menyn.
  5. Välj Duplicera sida .
  6. Använd sidinställningarna för att döpa om din sida (eller dölja den från navigeringen). Du kan även ändra ordning på dina sidor eller göra sidor till en nedrullningsbar meny .
  7. Fortsätt att anpassa sidan genom att redigera innehållet i ett webbplatsavsnitt , lägga till ett avsnitt , kopiera ett avsnitt eller ta bort ett avsnitt .
  8. Dina ändringar sparas automatiskt. Använd Förhandsgranska för att se resultaten och när du är redo att publicera ändringarna publicerar du din webbplats .