Webbplatsverktyg Hjälp

Duplicera en sida på min webbplats

Du kan snabbt skapa flera sidor med liknande innehåll genom att skapa en sida med basinnehåll som du kan utgå från och sedan göra en kopia som du kan anpassa. Det här funkar bäst om du ska skapa flera sidor med liknande innehåll och endast lite variation.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Klicka på Sidor på panelen Min webbplats.
    /Klicka på Sidor
  4. Hitta sidan som du vill duplicera, klicka på de tre punkterna till höger om sidopanelen (inte i mitten av panelen) och välj Duplicera sidan.
    Klicka på Duplicera sidan
  5. Den duplicerade sidan listas med samma namn som den ursprungliga sidan. Ge sidan ett nytt namn genom att klicka på sidans punkter och välj Sidinställningar.
    Klicka på Sidinställningar
  6. Ange ett nytt namn i fältet Sidans titel och klicka på Klar.
    Ange ett nytt namn och klicka på Klar
  7. Klicka på den nya sidan för att anpassa innehållet.
    Klicka på den nya sidan för att anpassa