Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Flytta ett avsnitt till en annan sida

Flytta ett avsnitt från en sida till en annan på din webbplats. Detta kan vara särskilt användbart när din webbplats växer och du måste omorganisera den. Det är också användbart för att flytta ett avsnitt som du har duplicerat .

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera webbplats för att öppna webbplatsverktyget.
  4. Håll muspekaren över det avsnitt du vill flytta. Välj menyn i menyn som visasIkon för menyn Horisontell kebabinställningar Menyn Inställningar. I mobilappen väljer du Innehåll och sedanIkon för menyn för vertikal kebabinställningar menyn.
  5. Välj Flytta avsnitt
    Skärmdump av ikonen för flyttavsnitt i menyn med avsnittinställningar
  6. Välj den sida du vill att avsnittet ska flyttas till och välj sedan Flytta .
  7. En bekräftelse flyttad visas kort med en länk till målsidan.
  8. Om du vill se avsnittet går du till den sida du flyttade det till. Ditt avsnitt finns längst ner på den nya sidan. Håll muspekaren över avsnittet och använd pilarna för att justera avsnittets position på sidan. I mobilappen väljer du Innehåll och använder sedan de horisontella linjerna för att flytta avsnittet till den nya platsen.
  9. Välj Klar när du är klar.
  10. Dina ändringar sparas automatiskt. Använd Förhandsgranska för att se resultaten och när du är redo att publicera ändringarna publicerar du din webbplats .