Flytta ett avsnitt till en annan sida

Du kan flytta ett avsnitt från en sida till en annan på din Website Builder-webbplats. Det kan vara särskilt smidigt när webbplatsen växer och du behöver omorganisera. Det kan även användas för att flytta ett avsnitt som du har duplicerat.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats. (Om du använder onlinebutiken för GoCentral klickar du på Hantera butik och sedan på Webbplats i den gröna raden längst upp.)
  3. Klicka på Sidor på panelen Min webbplats.
    /Klicka på Sidor
  4. Leta reda på sidan som innehåller avsnittet som du vill flytta (till exempel Hem nedan).
  5. Leta sedan reda på det avsnitt som du vill kopiera, klicka på de tre punkterna till höger om avsnittsnamnet och välj Flytta avsnitt.
    Klicka på avsnitt, välj Flytta avsnitt
  6. Använd menyn Välj sida för att välja var du vill flytta det till och klicka sedan på Flytta.
    Välj målsida, klicka på Flytta
  7. Bekräftelsen Flyttat visas, med en länk till målsidan, som du själv kan klicka på för att se att avsnittet har flyttats.
    Kontrollera länk i Flyttat-meddelande