Skicka utdrag från blogginlägg via e-post

Du kan aktivera möjligheten för besökare att prenumerera på din blogg när de läser den. Den här funktionen skickar automatiskt utdrag från blogginläggen till besökarna varje gång du lägger upp något nytt.

Obligatoriskt: Innan du börjar skriva blogginlägg måste du lägga till ett bloggavsnitt på webbplatsen där du visar upp inläggen. Se Lägg till en blogg på min webbplats.
  1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Klicka på Blogg i menyraden längst upp på kontrollpanelen.
  4. Klicka på Prenumeration i panelen Hantera blogg.
    E-postprenumeranter
  5. Se till att reglaget är inställt på ”på” i detta avsnitt.
  6. Meddelanden skickas sedan till prenumeranter om att ett nytt blogginlägg har lagts upp.