Ta bort koppling mellan min webbplats och företagssida på Facebook

Koppla från din webbplats + Marknadsföring från dina Facebook- och Instagram-konton. Facebook och Instagram är länkade, så om du kopplar bort den ena kommer den andra att kopplas bort.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla till Hemsidor + Marknadsföringswebbplatser och välj din webbplats.
  3. Välj Marknadsföring > Social .
  4. Välj Hantera din annons under Facebook eller Instagram.
  5. Välj Hantera > Koppla från .
  6. Välj Ja, koppla från mig .

När du har kopplat bort Facebook eller Instagram visas dina sociala mediebilder inte i ditt mediebibliotek eller i några Instagram-avsnitt på din webbplats.

Alla schemalagda inlägg publiceras inte, men alla inlägg som publicerats tidigare är fortfarande synliga på Facebook och Instagram.

Alla andra kopplingar mellan din webbplats och Facebook eller Instagram kommer också att kopplas från, såsom inloggningsbara inlägg, onlinebokningar eller länkade bilder.