Ta bort koppling mellan min webbplats och företagssida på Facebook

Om du tar bort kopplingen mellan GoDaddy Social-appen från ditt Facebook-konto kan du inaktivera webbplatsens koppling till din Facebook-sida.

1. Logga först in på ditt Facebook-konto.
  2. Gå till Inställningar.
    ta bort koppling mellan webbplats och facebook klicka på inställningar
  3. Klicka på Företagsintegreringar.
    klicka på företagsintegreringar
  4. Markera kryssrutan bredvid GoDaddy Social och klicka sedan på Ta bort.
    klicka på ta bort
  5. Klicka på Ta bort för att bekräfta åtgärden. Klart! Du har tagit bort kopplingen mellan din GoDaddy-webbplats och ditt Facebook-konto.
    klicka på ta bort för att bekräfta