Webbplatsverktyg Hjälp

Ta bort koppling mellan min webbplats och företagssida på Facebook

Du kan ta bort kopplingen mellan din Website Builder-webbplats och ditt Facebook-konto. Om du tar bort kopplingen visas inte längre din valda sida på din Facebook-sida. Genom att använda samma grundläggande steg nedan kan du även ändra kopplingen för att visa en annan sida från din webbplats.

1. Logga först in på ditt Facebook-konto.
  2. Gå till Inställningar.
    klicka på Inställningar
  3. Klicka på Företagsintegreringar på vänster panel.
    klicka på Företagsintegreringar
  4. Markera rutan bredvid GoDaddy Social och klicka sedan på Ta bort.
    välj GoDaddy Social, klicka på Ta bort
  5. Klicka på Ta bort för att bekräfta åtgärden. Du har tagit bort kopplingen mellan din webbplats och ditt Facebook-konto.