Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Lägga till webbplatsmedlemmar en i taget

Privata sidor kan endast ses av personer du väljer. Bjud in medlemmar en i taget eller importera ett kalkylblad med namn och e-postadresser för att lägga till flera medlemmar .

OBS! Du kan inte lägga till medlemmar förrän efter att du har skapat minst en privat sida . Alla privata sidor är synliga för alla medlemmar.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  3. Från kontrollpanelen väljer du Anslutningar > Medlemmar .
  4. Välj Importera .
  5. Alternativet Lägg till kontakter en i taget manuellt väljs automatiskt. Lägg till personens e-postmeddelande så att de kan få en inbjudan att skapa ett lösenord. Fälten för förnamn, efternamn och telefonnummer rekommenderas men är valfria.
  6. Under Kundstatus & Privat sidåtkomst kontrollerar du att rutan för åtkomst till privata sidor (Medlemmar) är markerad. Du kan även välja att kryssa i rutan för att bjuda in kontakten att skapa sitt konto via e-post.
  7. Valfritt: Lägg till personen i en ny eller befintlig lista. Med listor kan du organisera dina kunder, medlemmar och prenumeranter.
  8. Välj Spara eller Spara och skapa en till . Om du ändrar dig väljer du X för att stänga fönstret.
  9. När du är klar kommer du tillbaka till kolumnen Kontakttyp för anslutningar.

Mer information

• Om du vill skicka inbjudan på nytt eller om någon glömmer lösenordet väljer du personens namn i listan. Välj på deras profilsidaikonen för tre horisontella prickar och välj sedan Ta bort åtkomst . Bekräfta att du vill ta bort åtkomst. Väljikonen för tre horisontella prickar igen och välj sedan Bevilja medlemsåtkomst . Personen får ett nytt e-postmeddelande med en ny länk för att skapa ett nytt lösenord.
  • När du har valt en person i listan över anslutningar väljer du personen igen från deras profilsida för att ändra deras kontaktinformation.
  • Du kan också ta bort webbplatsmedlemmar från listan Anslutningar eller från en persons profilsida.
  • Om du vill lägga till medlemmar, kunder eller prenumeranter snabbare lägger du till flera webbplatsmedlemmar . Kom ihåg att du måste ha någons tillstånd att skicka marknadsföringsmejl till dem.