Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Lägg till ett liveströmmande videoflöde

Lägg till en liveström på YouTube eller Twitch på din webbplats för att berätta vad du gör med folk på din webbplats. Aktivera chatt för att tillåta diskussion i realtid.

OBS! Innan du börjar öppnar du en separat webbläsarflik eller ett separat fönster. Gå till Twitch eller YouTube för att konfigurera din livestreamvideo. Du behöver ditt kanalnamn eller livestream-webbadress innan du börjar.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
    2. Bläddra till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
    3. Välj Redigera webbplats för att öppna webbplatsredigeraren
    4. Gå till den sida och plats där du vill lägga till liveströmmen och lägg till ett avsnitt .
    5. Sök efter avsnittet Livestream och välj Lägg till .
    6. Anpassa fälten Titel och beskrivning i den högra panelen.
    7. Välj Twitch eller YouTube från menyn Choose your streaming platform.
      • Om du vill lägga till en Twitch-liveström letar du reda på ditt kanalnamn (vanligtvis bredvid din profilbild eller högst upp på kanalsidan). Kopiera det namnet och klistra in det i kanalfältet på din webbplats.
      • Om du vill lägga till ett livestream-flöde på YouTube kopierar du länken till din livestreamvideo från YouTube och klistrar in den i webbadressfältet på din webbplats.
    8. Om du aktiverade livechatt för din livestreamvideo på Twitch eller YouTube, aktivera Visa chatt för att även aktivera livechatt på din webbplats.
    9. Välj om du vill aktivera åtgärdsknappen . Om så är fallet kan du redigera knappetiketten och vart knappen går (en annan sida på din webbplats, en webbadress eller en produktkategori).
    10. Ändringar sparas automatiskt, så när du är klar väljer du Förhandsgranska för att testa hur det ser ut.
    11. När du är klar publicerar du din webbplats .