Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ändra sidnamn och inställningar på min webbplats

När du bygger din webbplats eller omorganiserar den kan du behöva ändra namnen på vissa sidor för att bättre identifiera innehållet för dina besökare. Du kanske också vill ändra inställningarna för synlighet i navigeringen eller vara en privat sida.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera webbplats för att öppna webbplatsverktyget.
  4. Håll muspekaren över den sida du vill ändra i Webbplatsnavigering och väljkugghjulsikonen för sidinställningar Menyn Inställningar. I mobilappen väljer du Sidor och sedan påvertikal kebab-meny med tre punkter menyn.
  5. Välj Sidinställningar .

OBS! Om du ändrar inställningarna för en rullgardinsmeny står det Menyinställningar . Här lägger du till sidor i en tom meny.

Skärmdump av menyn för sidinställningar
  6. Uppdatera din sidtitel . Håll navigeringsfältet enkelt med korta, tydliga sidnamn.
  7. Välj lämpliga växlar. Din nya sida kan läggas till i både sidhuvudet och sidfoten om du vill (eller varken "dölja" din sida). Om din sida inte visas under navigering kan du ändå länka till den från andra sidor eller skicka direktlänken till andra.
    • Visa i navigering gör att den visas längst upp, i rubriknavigering.
    • I sidfoten visas en länk till sidan längst ner på varje sida.
    • Privata sidor är som vanliga sidor förutom att de bara är synliga för medlemmar. Alla sidor utom din startsida kan vara en privat sida. Läs mer om att hantera privata sidor.
  8. När du är klar väljer du Klar . Om du inte har gjort några ändringar och vill avsluta väljer du Webbplats .
  9. Dina ändringar sparas automatiskt. Använd Förhandsgranska för att se resultaten och när du är redo att publicera ändringarna publicerar du din webbplats .