Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ändra ordningen på delarna på min webbplats

När du lägger till avsnitt , flyttar avsnitt och tar bort avsnitt från din webbplats kanske du vill ändra ordningen på dem.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera webbplats för att öppna webbplatsverktyget.
  4. Håll muspekaren över det avsnitt du vill flytta. Använd pilarna för att justera avsnittets position på sidan.
    Skärmdump av layoutfältet
    • I mobilappen väljer du Innehåll och använder sedan de horisontella linjerna för att flytta avsnittet till den nya platsen.
  5. Dina ändringar sparas automatiskt. Använd Förhandsgranska för att se resultaten och när du är redo att publicera ändringarna publicerar du din webbplats .