Webbplatsverktyg Hjälp

Ändra ordningen på delarna på min webbplats

Allt eftersom du lägger till och tar bort delar från din webbplats kan du vilja ändra ordningen på dem. Det kan du göra hur många gånger som helst.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. I panelen Delar klickar du på den vänstra sidan och drar delen till en ny position.
    Klicka och dra delen
  4. Dina ändringar sparas automatiskt. När du är färdig klickar du på Förhandsgranska för att se resultatet och om du vill kan du köpa en ny domän eller använda en annan av dina domäner.
  5. När du är redo att publicera ändringarna klickar du på Publicera webbplats (mobiltelefon) eller Publicera (dator/surfplatta).