Ändra ordningen på delarna på min webbplats

Allt eftersom du lägger till och tar bort delar från din webbplats kan du vilja ändra ordningen på dem. Det kan du göra hur många gånger som helst.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  3. Klicka på Redigera.
    Klicka på Redigera
  4. I panelen Delar klickar du på den vänstra sidan och drar delen till en ny position.
    Klicka och dra delen
  5. Alla ändringar sparas automatisk, så när du är klar klickar du på Klar (mobil) eller Förhandsgranska (surfplatta eller stationär dator) för att se resultatet.
  6. Om du är nöjd med resultatet klickar du på Publicera webbplats(mobil) eller Publicera (surfplatta eller stationär dator).