Lägg till Google AdSense till min webbplats

Om du har något av paketen Företag, Företag – Plus eller eCommerce (endast i USA) kan du lägga till Google AdSense till din webbplats. AdSense matchar text och visar annonser för din webbplats utifrån ditt innehåll och dina besökare, samt betalar dig för annonsutrymmet på din webbplats. Mer information finns under AdSensehttps://support.google.com.

OBS! Du behöver ett Google-konto för att kunna registrera dig för Google AdSense.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats, välj Webbplatsinställningar och klicka sedan på Visa annonser.
    registrera dig för google AdSense
  3. Om du inte har ett AdSense-konto än klickar du på Registrera dig för Google AdSense och följer anvisningarna för att skapa ett konto.

Om du redan har ett AdSense-konto klickar du på Hjälp mig att hitta min AdSense-kod och följer sedan anvisningarna för Så här får du och kopierar din annonskod.

4. När du uppmanas att kopiera och klistra in HTML-kod klickar du på KOPIERA KOD.
    klicka på kopiera kod
  5. Klistra in koden på din webbplats i rutan AdSense-skript.
  6. Dina ändringar sparas automatiskt. Det kan ta upp till 48 timmar för annonser att visas efter att Google godkänner din webbplats.

OBS! Det är inte säkert att besökare som använder en annonsblockerare kan se några annonser på din webbplats.