Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Skapa eller ändra bloggkategorier

Genom att skapa bloggkategorier och tilldela dem till inlägg kan du kontrollera var enskilda inlägg visas. Du kan skapa kategorierna när som helst och ändra dem senare.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  3. Gå till din kontrollpanel och gå till Marknadsföring > Blogg .
  4. Starta ett nytt inlägg genom att välja Skapa inlägg. Eller gå till ett befintligt inlägg och väljikonen för tre horisontella prickar och välj sedan Redigera inlägg .
  5. I Kategorier har du tre alternativ:
    1. Välj en befintlig kategori : Markera kryssrutorna bredvid de kategorier som detta blogginlägg gäller för.
    2. Redigera en befintlig kategori : Välj Redigera för att byta namn på eller ta bort befintliga bloggkategorier.
    3. Lägg till en ny kategori : Skriv ett nytt kategorinamn i rutan och välj Lägg till .
  6. Välj Uppdatera för att tillämpa kategoriändringarna på ditt blogginlägg. Om inlägget ännu inte har publicerats väljer du Publicera eller Ange publiceringsdatum .