Skapa eller ändra bloggkategorier

Om du skapar kategorier och kopplar dem till inlägg kan du kontrollera var enskilda inlägg visas. Du kan skapa kategorier när som helst, samt ändra dem vid ett senare tillfälle.

OBS! Innan du sätter igång att skapa kategorier behöver du Lägg till en blogg på min webbplats och Skapa blogginlägg.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Klicka på Öppna i panelen Min blogg.
    Klicka på knappen Min blogg
  4. När fönstret Hantera blogg öppnas letar du upp det inlägg som du vill lägga till i en kategori, klickar på knappen med tre punkter bredvid inlägget och väljerRedigera inlägg.
    Klicka på Redigera inlägg
  5. Klicka på inställningsknappen bredvid knappen Publicera för inlägget.
    Klicka på knappen bredvid Publicera
  6. Ange din första kategori i fältet Kategorinamn och klicka på Lägg till.
    Ange en kategori, klicka på Lägg till
  7. Upprepa steg 6 om du vill lägga till fler kategorier direkt (eller gå tillbaka till det här steget längre fram).
  8. Välj den kategori (eller kategorier) som du vill använda för inlägget.
    Välj kategori, klicka på Publicera

OBS! Om du vill fortsätta att kategorisera andra inlägg innan publicering klickar du på Inlägg i huvudfönstret för att gå tillbaka till fönstret Hantera blogg.
    Klicka på Inlägg

9. När du är färdig med att lägga till kategorier klickar du på Publicera. (Ett fönster med meddelandet Publicerad! visas snabbt och stängs sedan automatiskt.)
  10. Klicka på Inlägg längst upp till vänster när fönstret Hantera blogg visas. Det publicerade inlägget innehåller nu de kategorier som du har lagt till.
    Kategorin visas i inlägget