Lägg till HTML eller anpassad kod på min webbplats

Med Website Builder kan du lägga till egen kod (HTML, CSS och JavaScript) på din webbplats. Det gör det möjligt för dig att utöka webbplatsens funktioner med till exempel anpassade formulär, kartor och knappar för specialfunktioner.

OBS! Inbäddad kod kan påverka hur hela webbplatsen fungerar. Använd därför endast inbäddad kod om du är bekväm med manuell kodning. Det är definitivt inget för nybörjare.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och Website Builder. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Rulla ner i webbplatsens huvudvy till den plats där du vill placera avsnittet och klicka på plusknappen.
    Klicka på plusknappen
  4. Gå längst ner i panelen Lägg till avsnitt, klicka på Visa mer och klicka på fönsterrutan HTML.
    Klicka på fönsterrutan HTML
  5. Klicka på en layout i panelen HTML och bekräftelsemeddelandet Avsnittet har lagts till visas.
  6. Klicka på panelen HTML för att börja anpassa inställningarna och börja med fältet Avsnittstitel.
    Dina ändringar visas i huvudfönstret
  7. Skriv eller klistra in koden som du vill använda i fältet Anpassad kod. I exemplet har vi lagt till HTML för en TripAdvisor-widget.
    Skriv eller klistra in koden i fältet Anpassad kod
  8. Du kan lämna fältet Forcerad höjd tomt eller göra pixelhöjden större eller mindre. (Mindre pixelhöjd skapar en rullningsbar ruta för objektet.)
  9. När du är klar klickar du på eller Klar högst upp i panelen HTML. Därefter kan du se resultatet i huvudfönstret.
    Huvudfönstret visar det nya kodavsnittet
  10. Klicka på Förhandsgranska för att se resultaten och när du är klar klickar du på Publicera webbplats eller Publicera.

OBS! Om du ändrar dig kan du öppna panelen HTML igen och klicka på Ta bort avsnitt längst ned.