Lägg till HTML eller anpassad kod på min webbplats

Med Websites + Marketing kan du lägga till egen kod (HTML, CSS och JavaScript) på din webbplats. Det gör det möjligt för dig att utöka webbplatsens funktioner med till exempel anpassade formulär, kartor och knappar för specialfunktioner.

Lägg till Google Analytics, Facebook-pixel, Facebook-metatag, Pinterest-metatag och Google AdSense direkt på din webbplats i Inställningar, inget anpassat kodavsnitt krävs. Se till att låta webbplatsbesökare ange preferenser för cookies och spårning, det är ett lagkrav.

Obs! Inbäddad kod kan påverka hur hela webbplatsen fungerar. Använd därför endast inbäddad kod om du är bekväm med manuell kodning eller har en specifik kod från en annan webbplats.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera sajt för att öppna Hemsideprogram.
  4. Gå till den sida och plats där du vill lägga till din anpassade kod och lägg till ett avsnitt.
  5. Sök efter avsnittet HTML och välj Lägg till.
  6. Klistra in eller skriv in din anpassade kod i fältet Anpassad kod.
  7. Anpassa resten av avsnittet, som accentfärg, rubrik, växling av centrering och höjd. Lämna fältet Tvingad höjd tomt för autohöjd eller ange en specifik höjd i pixlar. En höjd på 0 pixlar innebär motsvarande att radera avsnittet.
  8. Dina ändringar sparas automatiskt. Använd Förhandsgranskning för att se resultaten och när du är redo att göra ändringarna synliga för allmänheten kan du publicera din webbplats.