Konfigurera moms

Ställ in hur du samlar in skattebetalningar per land eller region för kundköp. Skattesatser behöver vanligtvis bara ställas in en gång, såvida du inte flyttar eller har flera platser du ska skicka från.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen eller butiken.
  3. Gå till din instrumentpanel inställningar och välj Beskatta .
  4. Klicka på för att ändra från standardvärdet (Ingen moms) Lägg till för att öppna Lägg till skatteregel fönster.
  5. Välj en Land / region .
  6. För att matcha skatteuppsättningen för en viss plats, under Stat / provins , välj Alla stater / provinser som tillämpar en skattesats på land / regionnivå. Eller välj vilken stat eller provins som helst för att tillämpa en skattesats på enskild stat / provinsnivå.
  7. De Visa i kassan fält kommer automatiskt att tillhandahålla en beskrivning för kunderna.
  8. Skattekategori alternativ finns också. Ange a Betygsätta för platsen. (Du kan ställa in en annan hastighet för varje plats du lägger till.)
  9. Markera rutan bredvid Mina produktpriser inkluderar redan moms för enskilda skatteplatser.
  10. Klick Spara för att tillämpa platsens inställningar och återgå till Skatter sida.
  11. Notera: För att lägga till en ytterligare skattesats, som en för ett land / en region och en annan för en stat / provins, upprepar du dessa steg efter behov.