Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Konfigurera moms

Konfigurera hur du ska betala momsbetalningar per land eller region för kundköp. Skattesatser behöver vanligtvis bara ställas in en gång, såvida du inte flyttar eller har flera platser du ska frakta från.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen eller butiken.
  3. Från kontrollpanelen går du till Inställningar och väljer Skatt .
  4. För att ändra från standardalternativet (Ingen moms), klicka på Lägg till för att öppna fönstret Lägg till momsregel.
  5. Välj ett land / en region .
  6. För att matcha skatteuppsättningen för en viss plats, under Stat / provins , väljer du Alla stater / provinser som tillämpar en skattesats på land / region. Eller välj en stat eller provins för att tillämpa en skattesats på individuell delstat / provinsnivå.
  7. Fältet Visa i kassan ger automatiskt en beskrivning för kunderna.
  8. Skattekategori alternativ finns också. Ange en kurs för platsen. (Du kan ange en annan pris för varje plats du lägger till.)
  9. Markera kryssrutan bredvid Mina produktpriser inkluderar redan moms för enskilda platser.
  10. Klicka på Spara för att tillämpa platsinställningarna och gå tillbaka till sidan Skatter.
  11. OBS! Om du vill lägga till ytterligare en skattesats, t.ex. en för ett land / en region och en annan för en stat / provins, upprepar du stegen efter behov.

Även om vi inte är skatteexperter har vi några bra allmänna skattetips i lektion 10 om Lägg till en onlinebutik på din webbplats.