Ändra layouter för avsnitt

Du kan ändra layouten för alla avsnitt. Layouterna är anpassade efter varje avsnittstyp, vare sig det är en rubrik, ett fotogalleri eller avsnittet prenumerera.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera.
    Klicka på Redigera
  3. Klicka på det avsnitt som du vill ändra layouten på, klicka på Layout högst upp till höger och bläddra sedan igenom panelens layouter för att hitta en som du gillar.
    Klicka på Layout
  4. Klicka på den layout som du vill använda.

Upprepa steg 3–4 om du vill ändra layout för ett annat avsnitt.

5. Ändringar sparas automatiskt, så när du är klar klickar du på Förhandsgranska för att se resultatet.
  6. Om du är nöjd med resultatet klickar du på Publicera webbplats(mobil) eller Publicera (stationär dator/surfplatta).