Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ändra layouter för avsnitt

De flesta avsnitt har flera layouter att välja mellan. Layouterna är skräddarsydda för varje avsnittstyp, oavsett om det är ett Kontakta oss-avsnitt, ett fotogalleri eller ett avsnitt där personer kan prenumerera på din e-postlista.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera sajt för att öppna webbplatsverktyget.
  4. Håll muspekaren över avsnittet och väljLayout-ikon Layout- ikon. Alternativt kan layouten vara ett av alternativen i redigeraren om du väljer ett avsnitt.
  5. Bläddra igenom layouterna och välj den du vill ha.
  6. Välj Klar .
  7. Dina ändringar sparas automatiskt. Använd Förhandsgranskning för att se resultaten och när du är redo att göra ändringarna synliga för allmänheten kan du publicera din webbplats.