Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ändra layouter för avsnitt

Du kan ändra layouten som används för valfritt avsnitt. Layouterna är skräddarsydda för varje avsnittstyp, oavsett om det är en rubrik, ett fotogalleri eller ett prenumerationsavsnitt.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du logga in?)
  2. Välj Redigera webbplats.
  3. Välj det avsnitt vars layout du vill ändra och välj Layout längst upp till höger.

OBS! Använd knapparna Accent för att ändra bakgrundsfärg och justeringsknapparna för att ändra avsnittets text.

Välj Layoutpil
  4. Välj > i layoutpanelen , bläddra igenom layouterna och välj den du vill ha.

OBS! Upprepa steg 3–4 om du vill ändra layout för ett annat avsnitt.

5. Välj Klar så sparas dina ändringar automatiskt.
  6. När du är klar väljer du Förhandsgranska för att se resultatet.
  7. Om du är nöjd med resultatet väljer du Publicera webbplats eller Publicera .