Webbplatsverktyg Hjälp

Ändra layouter för avsnitt

Du kan ändra layouten för alla avsnitt. Layouterna är anpassade efter varje avsnittstyp, vare sig det är en rubrik, ett fotogalleri eller avsnittet prenumerera.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du logga in?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Klicka på det avsnitt där du vill ändra layouten och klicka på Layout högst upp till höger.

OBS! Om du ändrar rubrikavsnittet kan du även klicka på en av de tre färgknapparna för att ändra rubrikens bakgrundsfärg. Det här alternativet visas inte för andra avsnittstyper.

Klicka på Layout
  4. Bläddra genom panelens layouter för att hitta en du gillar och klicka på den.

OBS! Upprepa steg 3–4 om du vill ändra layout för ett annat avsnitt.

5. Ändringar sparas automatiskt, så när du är klar klickar du på Förhandsgranska för att se resultatet.
  6. Om du är nöjd med resultatet klickar du på Publicera webbplats(mobil) eller Publicera (stationär dator/surfplatta).