Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Redigera produkter i min onlinebutik

När du har lagt till fysiska produkter (eller digitala produkter ) importerar du produkter från en CSV-fil eller importerar Square-produkter , redigerar eller lägger till produktinformation.

1. Gå till produktsida för GoDaddy.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. Välj Butik >. Produkter .
  1. Välj en produkts namn för att redigera den eller välj Snabbredigering .
  2. Lägg till eller ändra information i något av de redigerbara fälten, t.ex. produktnamn, pris, kategori, beskrivning eller andra fält.
  3. OBS! Om du har importerat produkter från Square kanske nedtonade fält som Qty inte kan redigeras. Produktinventering anges i ditt Square-konto, inte i Inventory & Fliken Alternativ . Antal uppdateras var 15: e minut om ändringar upptäcks i ditt Square-konto. Om det inte finns några ändringar kontrollerar Onlinebutiken fältet var 30: e minut, sedan var 45: e minut och sedan var 60: e minut.

4. När du är klar väljer du Spara .