Byta ut omslagsfoto mot färg

På vissa webbplatser passar det bättre med en färg än ett foto på första sidan. Prova. Det är enkelt att ändra tillbaka till ditt ursprungliga foto om du ändrar dig.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera.
    Klicka på Redigera
  3. Klicka på Rubrik i panelen Avsnitt.

klicka på Rubrik
  4. Klicka på Omslagsbild i panelen Rubrik.
    klicka på omslagsbild
  5. Klicka på papperskorgen så ersätts befintligt foto med en bakgrundsfärg utifrån de färger du valde i panelen Tema.
    Klicka på papperskorgen
  6. Ändringar sparas automatiskt, så när du är klar klickar du på Förhandsgranska för att se resultatet.
  7. Om du är nöjd med resultatet klickar du på Publicera webbplats(mobil) eller Publicera (stationär dator/surfplatta).
  8. Om du vill använda en annan färg till bakgrunden, se Välj färg på webbplatsen.