Webbplatsverktyg Hjälp

Byta ut omslagsfoto mot färg

För några webbplatser funkar ett enfärgat förstaavsnitt bättre än ett foto. Prova. Det är enkelt att ändra tillbaka till ditt ursprungliga foto om du ändrar dig.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp att logga in?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Klicka på omslagsbilden i rubrikavsnittet.
    klicka någonstans på omslagsbilden.
  4. Klicka på Omslagsbild i panelen Rubrik.
    klicka på panelen Omslagsbild
  5. Klicka på papperskorgsknappen.
    klicka på papperskorgsknappen
  6. Klicka på Klar för att ersätta omslagsbilden med en färg utifrån den färg som du har valt i panelen Tema.
    färg som visas
  7. Dina ändringar sparas automatiskt, så när du är klar klickar du på Förhandsgranska för att se resultatet.
  8. När du är klar klickar du på Publicera webbplats eller på Publicera.