Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Byta ut omslagsfoto mot färg

På vissa webbplatser kan det första avsnittet i färg se bättre ut än ett foto.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Välj Redigera webbplats.
  4. Öppna rubrikavsnittet genom att välja omslagsbilden på din startsida.
  5. Välj pilen bredvid Omslagsmedia.
    Välj panelen Omslagsbild
  6. Välj papperskorgen för att ta bort bilden.
  7. Välj Klar så visas alternativen för rubriken igen. Välj en av dina accentfärger eller välj Redigera temafärg för att välja nya färger. Kom ihåg att om du tar bort innehåll från webbplatsverktyget justeras innehållet på skärmen automatiskt. Använd redigeraren till höger för att lägga till innehållet igen.
  8. Dina ändringar sparas automatiskt. Kom ihåg att publicera din webbplats när du är klar.