Dyk in: Grundläggande artiklar om Windows-värdtjänster

Här är en roundup av väsentlig Windows Hosting (Plesk) artiklar. Använd den här listan som en guide för allt från att konfigurera ditt konto till att hantera FTP-användare med mera.

Klicka för att välja avsnitt
Kom igång med Windows-värdtjänster Arbeta med domäner
Kopiera filer till min webbplats Konfigurera mina Plesk-appar och skapa nya filer
Publicera min webbplats Säkerhetskopiera min webbplats
Finjustera min webbplats Arbeta med databaser
Arbeta med PHP Konfigurera Plesk-e-post
Felsök mitt Windows-värdtjänstkonto

Kom igång med Windows-värdtjänster

Konfigurera ditt konto, begär SSL-certifikat och flytta din webbplats till GoDaddy

Arbeta med domäner

Lägg till och ändra domäner och underdomäner och konfigurera DNS ( Tillbaka till början )

Kopiera filer till min webbplats

Lär dig mer om FTP, ladda upp filer och lägg till användare ( Tillbaka till början )

Konfigurera mina Plesk-appar och skapa nya filer

Installera appar som WordPress eller Drupal och skapa nya filer direkt i ditt konto ( Tillbaka till början )

Publicera webbplats

Förhandsgranska och publicera webbplatsen från webbverktyg ( Tillbaka till början )

Säkerhetskopiera min webbplats

Använd Säkerhetskopiering av webbplats för enkla säkerhetskopior via FTP eller SFTP ( Tillbaka till början )

Finjustera min webbplats

Omdirigera webbadresser, lägg till IP-adresser med mera ( Tillbaka till början )

Arbeta med databaser

Importera, exportera och ansluta till MySQL-databaser ( Tillbaka till början )

Arbeta med PHP

Skapa en dynamisk webbplats med PHP-skript ( Tillbaka till början )

Konfigurera Plesk-e-post

Hitta din reläserver och använd System.Net.Mail ( Tillbaka till början )

Felsök mitt Windows-värdtjänstkonto

Kolla här för att få hjälp med vanliga Plesk-värdproblem ( Tillbaka till början )