Förhandsgranska din webbplats med hjälp av värdfiler

Ibland måste du förhandsgranska dina webbplatsfiler på värdtjänstkontot innan du pekar domänen mot värdtjänstkontot. Du kan göra det genom att lägga till poster till värdfilen på din lokala dator. Kom ihåg att vi inte erbjuder support för modifiering av dina systemfiler och du gör det på egen risk.

1. Börja med att leta upp värdfilen:
    Operativsystem Värdfilens plats
    Windows (10, 8, 7, XP osv.) c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
    Macintosh OS X /private/etc/hosts
    Linux /etc/hosts
  2. Lägg nu till en post i värdfilen för ditt domän- och värdtjänstkonto i följande format:
    [ditt värdtjänstkontos IP-adress] [ditt domännamn]

Exempel:

12.0.0.1     coolexample.com     www.coolexample.com
  3. Spara ändringarna i din värdfil och gå till ditt domännamn i valfri webbläsare. Webbplatsfilerna på ditt värdtjänstkonto hämtas och gör det möjligt för dig att förhandsgranska din webbplats.

Varning: När du har förhandsgranskat webbplatsen och pekar domännamnet mot ditt värdtjänstkonto måste du komma ihåg att ta bort posten från din värdfil. Om du inte tar bort posten och du byter till ett annat paket eller en annan server längre fram kan du inte visa din webbsida.

Mer information

Om du inte vet IP-adressen för ditt värdtjänstkonto, men vet vilken värdtjänst du har, kan du hitta IP-adressen via länkarna nedan: