Vad är Säkerhetskopiering av webbplats?

Säkerhetskopiering av webbplats gör det möjligt för våra kunder att säkerhetskopiera webbplatser via FTP eller SFTP. Om din webbplats lagras hos GoDaddy konfigurerar vi automatiskt säkerhetskopiering åt dig. I övriga fall behöver du konfigurera din säkerhetskopiering. När detta är gjort säkerhetskopieras webbplatsfilerna och databaserna dagligen, veckovis eller månadsvis beroende på dina val.

För att spara bandbredd laddar vi bara ner nya och ändrade filer efter den första säkerhetskopian. Alla säkerhetskopior är en fullständig kopia av din webbplats under just den dagen. Säkerhetskopior behålls under 30 dagar. Det innebär att du kan återställa din webbplats till en kopia från någon av de senaste 30 dagarna i historiken över säkerhetskopior.

Du kan se alla dina säkerhetskopior i din kontrollpanel. Det är enkelt att göra säkerhetskopior: klicka bara på önskat datum för en säkerhetskopia och den laddas ner till din dator.