Vad är Säkerhetskopiering av webbplats?

Med Säkerhetskopiering av webbplats kan du säkerhetskopiera din webbplats och relaterade databaser via FTP eller SFTP till en säker molnplats. Under säkerhetskopieringen skannar vi dina filer efter skadlig kod och lagrar sedan kopiorna utan skadlig kod för säker förvaring.

Säkerhetskopior startar så snart du konfigurerar ditt konto .

För att spara bandbredd hämtar vi bara nya och modifierade filer efter den första säkerhetskopian. Varje säkerhetskopia är en komplett kopia av din webbplats samma dag. Du kan välja hur ofta och vid vilken tidpunkt dina säkerhetskopior ska utföras.

Säkerhetskopior sparas i 30 dagar. Det innebär att du kan återställa din webbplats till vilken som helst dag med en lyckad säkerhetskopia under de senaste 30 dagarna. Du kan också hämta kopior av dina säkerhetskopior till lokalt lagringsutrymme för nödåtkomst eller webbplatsmigrering.

När du behöver använda säkerhetskopian kan du återställa specifika filer eller återställa alla .