Lägg till en dedikerad IP-adress

Om du vill använda en dedikerad IP-adress kan du lägga till en i ditt delade värdtjänstkonto. Mer information finns iVad är en dedikerad IP?

OBS! Webbplatskonton för företag har redan en dedikerad IP-adress och dedikerade IP-adresser kan inte installeras på Hanterade WordPress-konton.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på triangeln bredvid Värdtjänster för att expandera listan över dina konton och klicka sedan på Alternativ för det konto du vill använda.
  3. Gå till fliken Anpassa och välj Dedikerad från menyn Server IP .
  4. Om du redan har köpt en dedikerad IP-adresskredit klickar du på Apply Dedicated IP Credit (Använd dedikerad IP-kredit) .
    Om du behöver en dedikerad IP-adresskredit klickar du på Till kassan och slutför sedan köpet.

Det kan ta 24 timmar innan dedikerade IP-adresser blir aktiva på ditt värdtjänstkonto. När de väl har tillämpats på värdplanen kan alla domäner pekas på den dedikerade IP-adressen.

Mer information

• Hitta IP-adressen för ditt cPanel- konto eller ditt Plesk- konto.