Aktivera anpassade PHP-moduler

Om du vill använda anpassade PHP-moduler kan du hantera dem via en PHP-initieringsfil ( mer information ).

Om du vill aktivera en PHP-modul lägger du till följande rad:

tillägg = tilläggsnamn .so

Du måste lägga till en version av denna rad för varje modul du vill aktivera. För en lista över några PHP-moduler, se listan på PHP-webbplatsen .

Kunder som använder cPanel-konton med delade värdtjänster ( mer information ) har ytterligare några steg de kan ta.

cPanel-information

På sidan där du visar din PHP-version kan du även välja de PHP-moduler du vill aktivera. Om du gör det behöver du inte ändra ditt kontos PHP-initieringsfil.