Vad är mitt databasvärdnamn i Plesk-värdtjänster?

Databasdrivna program, såsom WordPress, använder namnet på din databasvärd för att ansluta till den.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Värdtjänster för webbhotell.
  3. Klicka på Hantera bredvid det konto du vill använda.
  4. Klicka på Plesk Admin .
  5. Klicka på Databaser .

Du kan ansluta till databasen via IP-adressen i kolumnen Databasserver.

Varning: Inkludera inte porten som följer IP-adressen för dina MySQL-databaser. Om din databasserver till exempel är 1.1.1.1:3306 använder du 1.1.1.1 som databasens värdnamn.

Om du behöver inloggningsuppgifter för databasen, gå till fliken Användare. Om du behöver hantera dina databasanvändares inloggningsuppgifter, se