Hitta mina namnservrar för GoDaddy

Om din webbplats hanteras med GoDaddy men ditt domännamn är registrerat någon annan stans kan du hantera DNS med GoDaddy genom att uppdatera dina namnservrar med din domänregistrator. Du hittar namnservrarna för din domän i ditt GoDaddy-konto och kan sedan ange dem hos din domänregistrator. Om din domän är registrerad med GoDaddy kan du ändra dina namnservrar.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj ditt domännamn från listan för att komma till DNS-hantering.
  3. Hitta NS-posterna för din domän och anteckna värdena. Det finns alltid två separata NS-poster, och du behöver båda.
    visa ns-poster
  4. Ange de två NS-posterna från ditt GoDaddy-konto i rätt namnserverfält hos din domänregistrator.

Det kan ta upp till 48 timmar innan samtliga ändringar börjar gälla. Under tiden kan din webbplats, e-post och andra domäntjänster tillfälligt ligga nere.