Ändra PHP-inställningar för mitt värdtjänstkonto

Om standard-PHP-inställningarna för ditt värdtjänstkonto inte uppfyller kraven för din webbplats eller tillämpning, följ dessa steg och ändra dina PHP-inställningar.

1. Läs vår artikel om filnamnet för PHP-initieringsfiler och ta reda på vad det här filnamnet är för ditt värdtjänstkonto. Om du till exempel har Windows-värdtjänst med Plesk är filnamnet .user.ini.
  2. Leta efter filnamnet i rotkatalogen för ditt konto. Det är den fil du behöver ändra i nästa steg.

Om du inte kan hitta den filen i rotkatalogen ska du använda en textredigerare (till exempel använder du Filhanteraren i cPanel) för att skapa filen och sedan spara den i rotkatalogen. Se till att du döper filen enligt anvisningen i vår artikel.

3. Redigera filen: Linux-värdtjänster | Windows-värdtjänster | Värdtjänster för webbhotell | Hanterade WordPress-bloggar | VPS

Exempel:

memory_limit = 128M
    max_input_vars = 2000
    upload_max_filesize = 64M
    post_max_size = 64M
    max_execution_time = 120

Obs! För specifik information om dessa PHP-inställningar, se PHP-dokumentationen för kärn-php.ini-direktiv.

4. Vidta de nödvändiga stegen för att ändringarna ska genomföras.
  5. Använd en phpinfo-fil för att bekräfta att ändringarna har slutförts.