Vilken sorts värdtjänstkonto har jag?

Våra värdtjänstprodukter varierar beroende på paket och typ. Här kan du kolla vad du har just nu, jämför paket och priser, och bestämma om du vill uppgradera.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Din kontotyp för värdtjänster visas under Värdtjänster. Om du har ett konto för WordPress-värdtjänster visas din kontotyp istället under Hanterade WordPress-bloggar.
    hitta min kontotyp

Obs! Har du installerat WordPress på ett Linux- eller Windowsbaserat värdtjänstkonto? Då är detta fortfarande en Linux- eller Windowsbaserad värdtjänst, vilket skiljer sig från värdtjänster för WordPress.

Typer av värdtjänstkonton och nivåer

Kontotyperna är:

• Linux-värdtjänst med cPanel: Linux OS (operativsystem) på servern med åtkomst till cPanel via kontots kontrollpanel. Du installerar appar som WordPress på egen hand med hjälp av cPanel.
  • Hanterade WordPress-webbplatser: Vi installerar Wordpress åt dig med åtkomst till WordPress via kontoöversikten.
  • Webbhotell för företag: Linux OS med åtkomst till cPanel via kontots kontrollpanel. Inkluderar fler dedikerade resurser än Linux-värdtjänster. Du installerar appar som WordPress på egen hand med hjälp av cPanel.
  • Windows-värdtjänst med Plesk: Windows OS med åtkomst till Plesk via kontots kontrollpanel. Du installerar appar som WordPress på egen hand med hjälp av Plesk.
  • Värdtjänst för Linux eller Värdtjänst för Windows: Även kallad Webb och klassisk. Inte längre tillgänglig (men det finns fortfarande hjälpartiklar).

Nivåer (Ekonomi, Deluxe, Komplett och så vidare) representerar de funktioner som följer med ditt värdtjänstpaket. Ju högre nivå desto bättre funktioner. Mer information om nivåerna för din värdtjänst hittar du här: