Vilken sorts värdtjänstkonto har jag?

Våra värdtjänstprodukter varierar beroende på plan och typ. Ta reda på vad du har och om det uppfyller dina behov.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Se till att du har valt fliken Mina produkter.
    välj fliken mina produkter
  3. Klicka på Värdtjänster för webbhotell. Din värdkontotyp visas nedanför domännamnet i följande format: [Nivå] [Kontotyp]
    Kontotyp

Dessa står för:

• Nivå — Våra olika typer av värdtjänstkonton har olika funktioner:
    Nivånamn Beskrivning
    Ekonomi Värdtjänst för en webbplats med stöd för de vanligaste programmeringsspråken.
    Deluxe, Premium,
    Komplett, Max
    Värdtjänst för flera webbplatser med stöd för de vanligaste programmeringsspråken, samt flera specialspråk.
    Startpaket Den här nivån gäller bara våra konton med hanterade WordPress-bloggar.
  • Kontotyp — Vi erbjuder följande typer av konton:
    Kontotyp Beskrivning
    Värdtjänster för webbhotell Linux Dessa konton använder vår egen kontrollpanel, Hosting Control Panel, och har en nätorienterad arkitektur.
    Linux-värdtjänst med cPanel Dessa konton använder cPanel och finns bara med Linux.
    Windows-värdtjänst med Plesk Dessa konton använder Plesk och finns bara med Windows.
    Hanterade WordPress-bloggar Dessa konton har WordPress installerat och inkluderar ingen kontrollpanel.