Vilken sorts värdtjänstkonto har jag?

Våra olika typer av värdtjänstkonton har ofta också olika funktioner. Den typ av värdtjänstkonto du har visas praktiskt nog i ditt konto.

Så här hittar du din värdkontotyp

1. Logga in på Kontohanteraren.
  2. Klicka på Webbhotell.

Din värdkontotyp visas nedanför domännamnet i följande format:

[Nivå] [Kontotyp]

Dessa står för:

• Nivå – Våra olika typer av värdtjänstkonton har olika funktioner:
    Etikett Beskrivning
    Ekonomi Hantera en webbplats med stöd för de vanligaste programmeringsspråken.
    Deluxe, Premium,
    Obegränsad och Komplett
    Hantera flera webbplatser med stöd för speciella programmeringsspråk.
    Startpaket Den här nivån gäller bara våra konton med hanterade WordPress-bloggar.
  • Kontotyp – Vi erbjuder tre olika typer av konton:
    Etikett Beskrivning
    Värdtjänster för webbhotell [Operativsystem] Dessa konton använder vår egen kontrollpanel, Hosting Control Panel, och har en nätorienterad arkitektur. Du hittar mer information om de här kontona i
    .
    Klassisk värdtjänst [Operativsystem] Dessa konton använder vår egen kontrollpanel, Hosting Control Panel, och har stöd för vissa äldre tekniker.
    Linux-värdtjänst med cPanel Dessa konton använder cPanel och finns bara med Linux.
    Windows-värdtjänst med Plesk Dessa konton använder Plesk och finns bara med Windows.
    Hanterade WordPress-bloggar Dessa konton har WordPress installerat och inkluderar ingen kontrollpanel.

Produktinformation finns på vår sida om värdtjänster för webbhotell.