Skicka formulär-e-post med en SMTP-reläserver

Om du vill använda din webbplats för att skicka formulär-e-post, som information till ett ”kontakta oss”-formulär, måste du ansluta till vår e-postreläserver.

Det är inte tillåtet att skicka e-post via andra leverantörer, så du måste använda följande inställningar:

Port: 25
SMTP-autentisering: Falsk eller ingen
SSL- eller säker anslutning: Ingen
Server eller värd: Vilken reläserver som du måste använda beror på vilken typ av värdtjänster och skript du använder. Vilken sorts värdtjänstkonto har jag?

Linux (cPanel)

Använd localhost såvida du inte:

• Använder PHP-skriptet och funktionen mail().
  • Använder Pearl-skriptet och binäret /usr/lib/sendmail.

I de fallen behöver du inte ange en reläserver.

Windows (Plesk)

Använd relay-hosting.secureserver.net såvida du inte använder PHP-skript och funktionen mail(), i vilket fall du inte behöver ange en reläserver.

Hanterad WordPress

Använd relay-hosting.secureserver.net såvida du inte:

• Använder PHP-skriptet och funktionen mail().
  • Använder Pearl-skriptet och binäret /usr/lib/sendmail.

I de fallen behöver du inte ange en reläserver.

Webb/Klassisk (Hosting Control Panel)

Använd relay-hosting.secureserver.net såvida du inte:

• Använder PHP-skriptet och funktionen mail().
  • Använder Pearl-skriptet och binäret /usr/lib/sendmail.

I de fallen behöver du inte ange en reläserver.