Skicka formulär-e-post med en SMTP-reläserver

När du ska skicka e-post genom formuläret rekommenderar vi att du använder program eller skript som använder funktionen PHP-e-post() (till exempel Contact Form 7 för WordPress). Om ditt kontoformulär kräver SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) kan du använda reläinställningen nedan.

Obs: Vi ger dig gärna information om formulär-e-post, men vi ger inte direktsupport för funktionerna i och pålitligheten med insticksprogram från tredje part, eller e-postleverantörer. Mer information finns i Supportmeddelandet.
InställningDetta ska du använda
Port25
SMTP-autentiseringFalsk, ingen eller inaktivera
SSL- eller säker anslutningFalsk, ingen eller inaktivera
Server eller värd1relay-hosting.secureserver.net2
Lägga till en SPF-post3v=spf1 include:secureserver.net -all
  1. Om du använder PHP-skript och e-post()-funktionen behöver du inte ange en reläserver.
  2. Linux-värdtjänster kan alternativt använda localhost.
  3. Om du använder en SMTP-reläserver måste du ange den giltiga SPF-posten (Sender Policy Framework). Utan en sådan kan din formulär-e-post nekas under autentisering och kanske inte tas emot.