Vad är FTP?

File Transfer Protocol (FTP) är ett sätt att flytta filer från din dator till ditt värdtjänstkonto och omvänt. För att använda FTP behövs en FTP-klient. Du kan använda flera olika klienter, men vi rekommenderar FileZilla.

Obs! Våra värdtjänstkonton stöder endast passiv FTP. Den här inställningen finns i de flesta FTP-klienter och webbdesignprogram som har stöd för publicering med FTP.

Nästa steg

Hur du flyttar dina filer beror på vilken typ av värdtjänstkonto du har.