Lägg till FTP-användare i Plesk-värdtjänster

Du kan lägga till FTP-användare i ditt Plesk-värdtjänstkonto. Varje ytterligare FTP-användare kan ladda upp och hantera filer i ditt värdtjänstkonto.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Värdtjänster för webbhotell.
  3. Klicka på Hantera bredvid det värdkonto du vill använda.
  4. Klicka på Plesk Admin .
  5. Klicka på FTP-åtkomst .

OBS! Om ikonen inte visas klickar du på Visa fler i avsnittet för det domännamn du vill använda och sedan på FTP-åtkomst .

6. Klicka på Skapa ytterligare FTP-konto .
  7. Fyll i följande fält och klicka sedan på OK :
    • FTP-kontonamn - Ange ett användarnamn.
    • Hemkatalog - Ange den katalog på högsta nivå som användaren kan komma åt. Om du vill att användaren ska ha tillgång till hela kontot anger du bara ett snedstreck ( / ).
    • Nytt FTP-lösenord och bekräfta FTP-lösenord - Ange det lösenord du vill använda.
    • Hårddiskkvot - Våra Plesk-konton med delade värdtjänster har inte stöd för att begränsa enskilda användares tilldelning av hårddisk, så du kan inte ändra detta värde från Unlimited .
    • Behörigheter - Om du inte har specifika skäl för att begränsa användarens åtkomst väljer du Läs- och skrivbehörighet .

Våra Plesk-konton med delade värdtjänster erbjuder 50 FTP-användare. När du har lagt till FTP-användare är de tillgängliga direkt.