PHP-överföringsgränser för delade värdtjänster

Din standardöverföringsgräns för PHP beror på vilken typ av värdtjänstkonto som du har (Vilken sorts värdtjänstkonto har jag?).

Typ Standardöverföringsgräns Max.
cPanel 2 MB 2 GB
Plesk 10 MB 2 GB
Webben 32 MB 128 MB
Klassisk 32 MB 64 MB
Hanterad WordPress 64 MB 192 MB

Ändra din PHP-överföringsgräns

Ändra begränsningen genom att redigera eller lägga till följande värden i din PHP-initieringsfil (

).

file_uploads = On
post_max_size = 50M
upload_max_filesize = 50M

Inställningarna ovan ändrar din PHP-överföringsgräns och gör det möjligt att överföra filer med en storlek på upp till 50 MB.

Max.överföringsgränser

Överföringsgränsen garanterar inte att en överföring går igenom, utan bara att den inte avvisas av servern.

Överföringar under gränsen kan fortfarande misslyckas på grund av:

• Överföringshastighet, som kan leda till timeout från ditt PHP-skript eller din webbläsare
  • Ditt kontos resurstillgänglighet, som kan leda till att stora filer misslyckas