Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Hitta min PHP-version med phpinfo

Ett sätt att hitta dina konto-PHP-inställningar är att ladda upp ett PHP-infoskript. Det här fungerar på alla konton som har stöd för PHP.

  1. Skapa en ny textfil som innehåller följande rad:
    ? php phpinfo (); ? >
  2. Spara den här filen som info.php .
  3. Ladda upp den till roten på valfri webbplats .
  4. När du har laddat upp den går du till http: // ditt domännamn /info.php

Om du ser den här sidan visas vilken version av PHP du kör, samt alla installerade PHP-moduler och deras inställningar.

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.