GoDaddy Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Hitta min PHP-version med phpinfo

Ett sätt att hitta dina konto-PHP-inställningar är att ladda upp ett PHP-infoskript. Det här fungerar på alla konton som har stöd för PHP.

  1. Skapa en ny textfil som innehåller följande rad:
    ? php phpinfo (); ? >
  2. Spara den här filen som info.php .
  3. Ladda upp den till roten på valfri webbplats .
  4. När du har laddat upp den går du till http: // ditt domännamn /info.php

Om du ser den här sidan visas vilken version av PHP du kör, samt alla installerade PHP-moduler och deras inställningar.

Mer information