Exportera MySQL-databaser

Du kan exportera din MySQL-databas för att importera till en annan databasserver eller lagra lokalt som en säkerhetskopia. Följ dessa steg för att exportera MySQL-databasen till en fil och ladda ner den till din dator.

1. Tillgång till databasen med phpMyAdmin: Managed Wordpress | cPanel | Plesk.
  2. På den phpMyAdmin-startsida väljer du den databas du vill exportera från menyn till vänster.
    välj databas att exportera
  3. Från flikarna högst upp på sidan välj Exportera.
    välj exportfliken
  4. Markera kryssrutan i avsnittet Spara som fil.
  5. Välj .

OBS! Om du arbetar med en stor databas eller en databas med ett stort antal poster i en tabell måste du använda Secure Socket Shell (SSH) för att exportera databasen.