Hugg in: Alla artiklar om Hanterade WordPress-bloggar

Nedan följer en lista över samtliga hjälpartiklar om Hanterade WordPress-bloggar. Använd den som en vägvisare – här finns information om allt från att starta ett konto och lägga till eller migrera webbplatser, till att felsöka vanliga problem under uppstarten.

Klicka för att gå till varje avsnitt
Jämför eller ändra paket Ställ in värdtjänster
Lägg till innehåll på en webbplats Säkerhetskopiera och återställ en webbplats
Kopiera filer till en webbplats Ändra webbplatsinställningar
Gör ändringar och publicera en webbplats Finjustera en webbplats
Felsökning Videor

Jämför eller ändra paket

Kolla in funktionerna i alla paket för Hanterade WordPress-bloggar (Tillbaka till början)

Ställ in värdtjänster

Lägg till nya webbplatser till ditt paket, ändra domäner för dina webbplatser, se IP-adresser för webbplatser (Tillbaka till början)

Lägg till innehåll på en webbplats

Redigera text, lägg till bilder, insticksprogram och teman, aktivera kommentarer med mera (Tillbaka till början)

Säkerhetskopiera och återställ en webbplats

Återställ eller ladda ner en hel webbplats (Tillbaka till början)

Kopiera filer till en webbplats

Konfigurera sFTP/SSH för säker åtkomst och ladda sedan upp filer (Tillbaka till början)

Ändra webbplatsinställningar

Återställ lösenord eller arbeta med webbplatsens databas (Tillbaka till början)

Gör ändringar och publicera en webbplats

Testa ändringarna på en visningsplats och publicera sedan ändringarna på en livewebbplats (Tillbaka till början)

Finjustera en webbplats

Förbättra laddningstider, sökmotorresultat m.m. (Tillbaka till början)

Felsökning

Kolla här för att få hjälp med vanliga problem under inställningen av WordPress (Tillbaka till början)

Videor

Lär dig mer om att skapa WordPress-webbplatser (Tillbaka till början)

• (För det valfria insticksprogrammet Page Builder)