Hanterad WordPress Hjälp

Hugg in: Alla artiklar om Hanterade WordPress-bloggar

Här är en översikt av alla hjälpartiklar för Hanterade WordPress-bloggar. Använd den som en guide - från att konfigurera ditt konto och lägga till eller migrera webbplatser, till och med felsökning av vanliga problem med konfigurationen.

Klicka för att gå till varje avsnitt
Jämför eller ändra paket Konfigurera min värdtjänst
Lägg till innehåll på en webbplats Säkerhetskopiera och återställ en webbplats
Kopiera filer till en webbplats Ändra webbplatsinställningar
Gör ändringar och publicera en webbplats Finjustera en webbplats
Felsökning Videor

Jämför eller ändra paket

Kolla in funktionerna i alla paket för Hanterade WordPress-bloggar (Tillbaka till början)

Ställ in värdtjänster

Lägg till nya webbplatser till ditt paket, ändra domäner för dina webbplatser, se IP-adresser för webbplatser (Tillbaka till början)

Lägg till innehåll på en webbplats

Redigera text, lägg till bilder, insticksprogram och teman, aktivera kommentarer med mera (Tillbaka till början)

Säkerhetskopiera och återställ en webbplats

Återställ eller ladda ner en hel webbplats (Tillbaka till början)

Kopiera filer till en webbplats

Konfigurera sFTP/SSH för säker åtkomst och ladda sedan upp filer (Tillbaka till början)

Ändra webbplatsinställningar

Återställ lösenord eller arbeta med webbplatsens databas (Tillbaka till början)

Gör ändringar och publicera en webbplats

Testa ändringarna på en visningsplats och publicera sedan ändringarna på en livewebbplats (Tillbaka till början)

Finjustera en webbplats

Förbättra laddningstider, sökmotorresultat m.m. (Tillbaka till början)

Felsökning

Kolla här för att få hjälp med vanliga problem med din WordPress-konfiguration ( Tillbaka till början )

Videor

Lär dig mer om att skapa WordPress-webbplatser (Tillbaka till början)