|  Start
Hjälp

Hanterad WordPress Hjälp

Byt PHP-version

Följ de här instruktionerna för att byta PHP-version för dina hanterade WordPress-webbplatser:

  1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera bredvid det Hanterade WordPress-kontot.
  3. Klicka på Ändra bredvid PHP-version i avsnittet Inställningar.
  4. Välj PHP-version från den nedrullningsbara menyn.
  5. Bekräfta genom att ange ”update” (uppdatera) i fältet.
  6. Klicka på Spara ändringar.

Nästa steg

  • Du kan kontrollera att din webbplats nu körs med rätt PHP-version med hjälp av en phpinfo-fil.

Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.