Visa min IP-adress

Om du manuellt måste uppdatera DNS för att få din domän att peka till dina värdtjänster kan du följa de här anvisningarna för att hitta IP-adressen till din hanterade WordPress-webbplats.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Hantera alla bredvid Hanterade WordPress-webbplatser på sidan Mina produkter.
  3. Om du har fler än två webbplatser visas IP-adresser för varje webbplats i listan. Klicka annars på Inställningar för webbplatsen.
  4. För Bas-, Deluxe-, Komplett- och Utvecklare-konton: IP-adressen visas precis under webbplatsnamnet.

För Pro-konton: Klicka på fliken Domäner högst upp på sidan.
    klicka på fliken domäner

IP-adressen visas i avsnittet DNS-detaljer.

Mer information

• Om du har en domän i ett annat GoDaddy-konto som du vill peka till ditt konto för hanterade WordPress-bloggar, kan du ändra din A-post till den här IP-adressen.