Hanterad WordPress Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Visa min IP-adress

Om du måste peka din domän till din Managed WordPress-webbplats eller ansluta till den med en FTP-klient behöver du webbplatsens IP-adress. Så här hittar du IP-adressen:

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. sidan Mina produkter väljer du Hantera alla bredvid Hanterade WordPress-bloggar.
  3. För den webbplats du vill använda väljer du Inställningar frånmenyikonen menyn.

välj inställningar
  4. Gå till fliken Inställningar och välj Visa mer under Produktionswebbplats .
    välj visa mer för att utöka listan
  5. Hitta IP-adressen och välj Kopiera .
    bo till IP-adress välj kopiera

Mer information

• Om du har en domän i ett annat GoDaddy-konto som du vill peka till ditt konto för hanterade WordPress-bloggar, kan du ändra din A-post till den här IP-adressen.