Hanterad WordPress Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Visa min IP-adress

Om du måste uppdatera DNS: n för din domän manuellt så att den pekar till din värdtjänst kan du hitta IP-adressen för din Hanterade WordPress-webbplats.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. På sidan Mina produkter i avsnittet Hanterade WordPress- bloggar och bredvid webbplatsen du ska arbeta med väljer du Hantera .
  3. Välj Inställningar högst upp på sidan.
  4. I avsnittet Produktionsplats väljer du Visa mer .
  5. IP-adressen visas under IP-adressen .

Mer information

• Om du har en domän i ett annat GoDaddy-konto som du vill peka till ditt konto för hanterade WordPress-bloggar, kan du ändra din A-post till den här IP-adressen.