Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Hjälp

Hanterad WordPress Hjälp

Visa min IP-adress

Om du måste peka din domän till din Managed WordPress-webbplats eller ansluta den till en FTP-klient måste du ha din webbplats IP-adress. Så här hittar du IP-adressen:

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. sidan Mina produkter väljer du Hantera alla bredvid Hanterade WordPress-bloggar.
  3. För den webbplats du vill använda väljer du Inställningar från menyikon menyn.

välj inställningar
  4. På fliken Inställningar under Produktionswebbplats väljer du Visa mer för att utöka inställningarna.
    välj visa mer för att utöka listan
  5. Leta upp IP-adress och välj sedan Kopiera.
    välj kopia

Mer information

• Om du har en domän i ett annat GoDaddy-konto som du vill peka till ditt konto för hanterade WordPress-bloggar, kan du ändra din A-post till den här IP-adressen.