Lägg till webbplats

Alla Hanterad WordPress-konton innehåller ett visst antal webbplatser. Så här lägger du till en webbplats till ditt konto.

OBS! Är du osäker på vilket paket som du har? Hitta din produkt.

Show me how

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Hantera alla bredvid Hanterad WordPress på sidan Mina produkter.
  3. Klicka på Lägg till webbplats på sidan WordPress-webbplatser.
    klicka på lägg till webbplats till hanterad wordpress
  4. Klicka på ett paket i listan över dina Hanterad WordPress-paket för att använda en av de tillgängliga webbplatserna och klicka på Nästa.
    klicka på ett paket i hanterad wordpress

OBS! Klicka på Visa webbplatser för att se de webbplatser som redan används i ett paket.

5. Kontrollera att du har valt Jag bygger en helt ny webbplats och klicka sedan på Kom igång.
  6. Välj en domän i listan över dina domäner eller klicka på Ange domän för att fylla i domännamnet.

Om du inte vill tilldela domänen än eller om du inte har en domän för webbplatsen klickar du på Använd en tillfällig domän och klicka sedan på Nästa.

7. Bekräfta datacentrets plats (vi rekommenderar en) och klicka sedan på Nästa.
  8. Skapa ett WordPress-användarnamn och -lösenord. Du använder uppgifterna för att logga in på WordPress-kontrollpanelen för den här webbplatsen. Du kan välja fritt, så länge de uppfyller kriterierna för WordPress (visas på skärmen).
  9. Klicka på Installera (för Pro Hanterad WordPress-konton (endast tillgängliga i USA och Kanada) klickar du på Skapa). Du ser en sida med förloppet och vi meddelar dig när installationen är klar.
    hanterad wordpress-installation klar
  10. För Pro-konton: Klicka på Konfigurera webbplats för att gå till WordPress-kontrollpanelen och sätt igång att bygga upp webbplatsen. Eller klicka på Gå till kontrollpanelen för att gå tillbaka till listan över WordPress-webbplatser. Du är klar!

För Bas-, Deluxe- och Komplett-konton: Klicka på Kom igång för att fortsätta med snabbstartsguiden. Eller klicka på Gå till kontrollpanelen för att gå tillbaka till listan över WordPress-webbplatser.

OBS! Om du klickar på Gå till kontrollpanelen nu kan du inte använda snabbstartsguiden för att konfigurera webbplatsen och vi installerar inga insticksprogram som t.ex. Page Builder. Du bygger upp webbplatsen genom att använda standardinstallationen av WordPress.

11. Klicka på Starta guiden för att använda snabbstartsguiden för att bygga upp din webbplats. Vi ställer några frågor, installerar några insticksprogram, inklusive Page Builder, och hjälper dig att välja mellan 10 professionellt designade WordPress-teman. Därefter kan du sätta igång att redigera din webbplats från WordPress-kontrollpanelen. Mer information finns i
    .

Eller klicka på Nej, tack för att konfigurera WordPress-webbplatsen utan att använda snabbstartsguiden och utan insticksprogram som t.ex. Page Builder. Efter bekräftelsemeddelandet går du till WordPress-kontrollpanelen för webbplatsen.

12. Snabbstartsguide för WordPress