Hanterad WordPress Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Lägg till webbplats

Alla Hanterad WordPress-konton innehåller ett visst antal webbplatser. Så här lägger du till en webbplats till ditt konto.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. I avsnittet Managed WordPress väljer du Hantera alla .
  3. Klicka på + Skapa webbplats .
  4. Om du har en webbplats tillgänglig i ett befintligt plan väljer du den och klickar på Nästa . Klicka annars på Köp ny plan och slutför köpet.
  5. Välj om du vill skapa en ny webbplats eller migrera en befintlig webbplats, välj ett datacenter och skapa din inloggning. När webbplatsen har installerats visas följande meddelande: WordPress har installerats!