Hanterad WordPress Hjälp

Visa detaljerna för databasen

Du kan visa dina Hanterade Wordpress-databasdetaljer för att få information om anslutningssträngar, t.ex. databasnamn, användarnamn, lösenord och värdnamn.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. sidan Mina produkter väljer du Hantera alla bredvid Hanterade WordPress-bloggar.
  3. Välj Inställningar bredvid webbplatsen du vill visamenyikonen menyn.

menyn för webbplatsalternativ
  4. Välj Visa fler för att expandera panelen.
    visa mer
  5. Leta reda på databasinformationen och välj Visa .
    databasinformation