Hanterade WordPress-bloggar Hjälp

Visa detaljerna för databasen

Du kan visa dina Hanterade Wordpress-databasdetaljer för att få information om anslutningssträngar, t.ex. databasnamn, användarnamn, lösenord och värdnamn.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Hantera alla bredvid Hanterade WordPress-webbplatser.
  3. Du behöver öppna phpMyAdmin för att komma åt din databas.
  4. I fönstret phpMyAdmin klickar du på Databaser.
    Klicka på Databaser.
  5. Klicka igenom flikarna längst upp på skärmen för mer information om din databas.
    Titta igenom flikarna för att få reda på den information som du behöver