Hanterad WordPress Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Blockerade listade insticksprogram

Din Hanterade WordPress-blogg har blockerat följande insticksprogram, vilket innebär att du inte kan installera dem, och om vi upptäcker att de är installerade på ditt konto kommer de att tas bort.

Klicka för att välja avsnitt
Säkerhetskopior Cachning
Dubblettfunktion Prestanda
Relaterade inlägg Säkerhetsproblem
Statistik Onödig / Icke-funktionell

Obligatoriskt: Den här artikeln gäller alla Hanterade WordPress-konton, Deluxe, Komplett, Utvecklare, Pro och E-handel. Det här är inte en uttömmande lista. Alla insticksprogram som passar in i dessa kategorier eller som på annat sätt är kända för att orsaka problem kan läggas till i listan eller inaktiveras när som helst.

Det är viktigt att förstå att det finns flitiga plugin-utvecklare som snabbt åtgärdar problem och publicerar en omedelbar uppdatering. Därför kan insticksprogram listade med versionsinformation identifiera de versioner som är blockerade.

Ofta har en nyare eller uppdaterad version inte samma sårbarhet som insticksprogrammet blockerades för och kan fortfarande installeras. Insticksprogram som inte har versionsinformation blockeras bara eftersom det inte finns några uppdaterade eller förbättrade versioner tillgängliga.

OBS! Uppdaterade versioner kan vanligtvis installeras om de inte anges särskilt i kolumnen Mer info.

Nyligen blockerad

De senast tillagda insticksprogrammen listas här högst upp och i respektive kategori för att belysa eventuella senaste hot mot värdmiljön och din webbplats.

Namn på insticksprogram Kategori Mer information
Sök och ersätt i realtid Säkerhet Versioner 3.9 och äldre - sårbarhetsinformation
NextGEN Galleri Säkerhet Versioner 3.2.10 och äldre - sårbarhetsinformation

Säkerhetskopior

Ditt hanterade WordPress-konto erbjuder redan 30 dagar med säkerhetskopior, så därför erbjuder de här insticksprogrammen en dubblettfunktion.

För att säkerhetskopiera din webbplats på begäran kan du använda sFTP-åtkomst och ett insticksprogram för säkerhetskopiering av databaser som WP-DB-Backup eller WP-DBManager.

Namn på insticksprogram Mer information
6scan-backup Övergivet insticksprogram/insticksprogram utan stöd
ezpz-one-click-backup Övergivet insticksprogram/insticksprogram utan stöd med dubblettfunktion
the-codetree-backup Övergivet insticksprogram/insticksprogram utan stöd
updraft

Notera: Vi gör inte blocklist UpdraftPlus.

Övergivet insticksprogram/insticksprogram utan stöd
wponlinebackup Övergivet insticksprogram/insticksprogram utan stöd med dubblettfunktion

Cachning

Ditt hanterade WordPress-konto har redan inbyggd funktion för cachning.

Om din webbplats är långsam kan du prova följande:

Namn på insticksprogram Mer information
w3-total-cache Se beskrivning av kategori
wp-cache Se beskrivning av kategori
wp-cachecom Se beskrivning av kategori
wp-fast-cache Se beskrivning av kategori
wp-fastest-cache Se beskrivning av kategori
wp-file-cache Se beskrivning av kategori
wp-super-cache Se beskrivning av kategori

Dubblettfunktion

De här insticksprogrammen har dubblettfunktioner för olika delar av vårt system.

Namn på insticksprogram Mer information
6scan-protection Övergivet insticksprogram/insticksprogram utan stöd med dubblettfunktion
adminer Se beskrivning av kategori
portable-phpmyadmin Se beskrivning av kategori
wordpress-gzip-compression Se beskrivning av kategori
wp-phpmyadmin Se beskrivning av kategori

Prestanda

De här insticksprogrammen presterar överlag inte väl, särskilt inte på stora webbplatser.

Namn på insticksprogram Mer information
adsense-click-fraud-monitoring Se beskrivning av kategori
broken-link-checker Använd istället klientprogramvara på din dator eller en extern tjänst
google-sitemap-generator Versioner 4.0 och äldre - Använd istället Google Sitemap eller WordPress SEO
google-xml-sitemaps-with-multisite-support Använd istället Google Sitemap eller WordPress SEO

Relaterade inlägg

Insticksprogrammen ökar belastningen på databaser genom att använda ineffektiva förfrågningar, dålig cachning eller dålig skalning för stora webbplatser.

Du kan dock använda alla tjänster som med hantering utanför webbplatsen, t.ex. Outbrain eller Jetpack.

Namn på insticksprogram Mer information
contextual-related-posts Se beskrivning av kategori
fuzzy-seo-booster Se beskrivning av kategori
seo-alrp Se beskrivning av kategori
similar-posts Se beskrivning av kategori
wordpress-popular-posts Versioner 3.1.1 och äldre
yet-another-featured-posts-plugin Se beskrivning av kategori
yet-another-related-posts-plugin Se beskrivning av kategori

Säkerhetsproblem

Dessa insticksprogram har associerade säkerhetsproblem som anges i kolumnen Mer info.

Namn på insticksprogram Mer information
clef Övergivet insticksprogram/insticksprogram utan stöd
InfiniteWP Client Versioner 1.3.8 och äldre - sårbarhetsinformation
NextGEN Galleri Versioner 3.2.10 och äldre - sårbarhetsinformation
MailPoet Versioner 2.6.6 och äldre - sårbarhetsinformation
Pipdig Power Pack Versioner 4.7.3 och äldre - sårbarhetsinformation
slick-popup Versioner 1.7.1 och äldre
toolspack Sårbarhetsinformation
wp-copysafe-web Sårbarhetsinformation
wp-copysafe-pdf Sårbarhetsinformation
wp-database-backup Versioner 5.1 och äldre
wp-live-chat-support Versioner 8.0.33 och äldre - sårbarhetsinformation
Sök och ersätt i realtid Versioner 3.9 och äldre - sårbarhetsinformation

Statistik

Ditt konto fungerar inte med dessa insticksprogram eftersom de påverkar din webbplats prestanda på ett negativt sätt. Detta på grund av att de skickar många förfrågningar till din databas och kan förhindra att webbplatsen cachas.

Du kan dock använda vilken tjänst som helst som registrerar och lagrar din statistik utanför webbplatsen. Dessa inkluderar Chartbeat (betalt), Google Analytics (gratis), Jetpack (gratis) och Segment.io (gratis).

Namn på insticksprogram Mer information
jr-referrer Se beskrivning av kategori
referrer-wp Se beskrivning av kategori
statpress Se beskrivning av kategori
wp-postviews Se beskrivning av kategori
wp-power-stats Se beskrivning av kategori
wp-slimstat Se beskrivning av kategori

Onödigt / icke-funktionellt

De här insticksprogrammen erbjuder inga nya funktioner och fungerar i nuläget inte på vårt system.

Namn på insticksprogram Mer information
Hej Dolly Se beskrivning av kategori
p3-profiler Uppdateras inte längre
sgcachepress Från kunder som migrerar från SiteGround, behövs inte
synthesis Från kunder som migrerar från Synthesis, behövs inte
wordpress-beta-tester Fungerar ej med GoDaddy Hanterade WordPress-bloggar
wp-engine-snapshot Från kunder som migrerar från WP Engine, behövs inte
wpengine-common Från kunder som migrerar från WP Engine, behövs inte