Lägg till ett CoBlocks-mat och dryck-block i WordPress

Mat & dryck-blocket är en grupp av block ordnade i ett fördefinierat mönster för att visa upp produkter på din webbplats. Du kan definiera en titel, beskrivning, pris samt lägga till en bild i blocket.

1. Öppna blockredigeraren ( Behöver du hjälp med att öppna redigeraren? ).
  2. Välj Lägg till block .
  3. I avsnittet CoBlocks väljer du Mat och dryck .
  4. Placera markören i menytiteln och skriv in titeln.
  5. Lägg till en titel, beskrivning och pris för varje menyobjekt.
  6. Valfritt: Om du vill använda ikonerna expanderar du objektinställningarna i blockinställningarna och markerar kryssrutorna för de du vill använda.
  7. Valfritt: Om du vill lägga till en bild växlar du bild i blockinställningarna.
  8. Valfritt: Om du vill inkludera ytterligare menyalternativ fortsätter du att fylla i blocken.
  9. När du är klar väljer du Uppdatera för att publicera ändringarna.

Du kan lägga till ytterligare menyavsnitt genom att lägga till ett nytt mat och dryck-block.