Lägg till ett CoBlocks Media-block i WordPress

CoBlocks Media & Text-blocket är en grupp block som ger en snabb metod för att lägga till mediarikt innehåll på en sida i WordPress.

1. Öppna blockredigeraren ( Behöver du hjälp med att öppna redigeraren? ).
  2. Välj Lägg till block .
  3. Välj avsnittet Media och text i avsnittet Layoutelement.
  4. Lägg till block inom den här gruppen efter behov för att uttrycka dina avsikter. Om du trycker på Enter- tangenten läggs det till plats för ytterligare ett block om det behövs.
  5. När du är klar väljer du Uppdatera för att publicera ändringarna.