Hanterad WordPress Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Migrera min WordPress-webbplats manuellt

Att flytta en WordPress-webbplats manuellt till ditt Pro Hanterad WordPress-konto är komplicerad och kan vara förvirrande om du inte vet hur du använder ett par program som vanligtvis används av IT-personer - speciellt en FTP-klient som FileZilla, en SSH-klient som Terminal, det gamla kommandoradsgränssnittet och phpMyAdmin, en databashanteringsapp.

OBS! Ge dig själv 30-60 minuter på att slutföra alla sex delarna.

Det här förfarandet leder dig hela vägen genom att manuellt flytta en WordPress-webbplats till ditt GoDaddy Pro Hanterade WordPress-konto. Det här förfarandet kanske inte fungerar för att flytta en WordPress-webbplats till en annan värdmiljö. Pröva det här förfarandet endast om verktyget för automatisk migrering inte kunde flytta din WordPress-webbplats på egen hand.

Manuell flytt av en WordPress-webbplats till ditt Hanterad WordPress-konto består av sex delar:

OBS! Var och en av dessa delar förutsätter att du redan har ett Pro Hanterat WordPress-konto .