Hanterad WordPress Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Öppna phpMyAdmin

Du kan öppna phpMyAdmin för att direkt redigera databasen för alla hanterade WordPress-webbplatser. Detta är användbart om du vill göra en manuell import / export av en databas eller ändra enskilda databasvärden.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. På din Mina produkter sida, bredvid Hanterad WordPress , klick Hantera alla .
  3. För webbplatsen vars databas du vill visa, klicka på ikonen med tre punkter till höger och välj inställningar .
    Välj Inställningar
  4. Under Produktionsanläggning , Välj Visa mer för att utöka inställningarna.
  5. Leta reda på Databasinformation och välj Se .
    bild av databasinformation se länk

Notera: För Pro Managed WordPress-konton (endast i USA och Kanada) har vi redan loggat in dig och du går direkt in i databasen. For Basic, Deluxe, Ultimate och Developer-konton, fortsätt med nästa steg.

6. Kopiera Användarnamn och Lösenord till en textfil.
    Databasfönster
  7. Välj URL under phpMyAdmin URL för att gå till databasinloggningsskärmen.
  8. Klistra in Användarnamn och Lösenord in på inloggningsskärmen för att komma åt databasen.