Hanterad WordPress Hjälp

Öppna phpMyAdmin

Du kan öppna phpMyAdmin för att direkt redigera databasen för Hanterade WordPress-bloggar. Det kan vara användbart om du vill göra en manuell import/export av en databas, eller ändra enskilda databasvärden.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera alla bredvid Hanterad WordPress på sidan Mina produkter.
  3. För den webbplats som du vill visa databasen för klickar du på ikonen med tre prickar till höger, och väljer Inställningar.
    Välj Inställningar
  4. Under Produktionswebbplats väljer du Visa mer för att utöka inställningarna.
  5. Leta upp Databasuppgifter och välj Visa.
    bild av visningslänk för databasuppgifter

Obs! För konton med Pro Hanterade WordPress-bloggar (finns endast i USA och Kanada) har vi redan loggat in dig och du kommer direkt till databasen. För konton av typen Bas, Deluxe, Komplett och Utvecklare fortsätter du med nästa steg.

6. Kopiera Användarnamn och Lösenord till en textfil.
    Databasfönster
  7. Välj URL under phpMyAdmin-URL för att gå till inloggningsskärmen för databasen.
  8. Klistra in Användarnamn och Lösenord på inloggningsskärmen för att komma in i databasen.