Hanterad WordPress Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Behöver jag säkerhetskopiera min Hanterad WordPress-webbplats?

Hanterade WordPress-bloggar håller automatiskt säkerhetskopior för 30 dagar och du behöver inte göra något för att aktivera dem. För Pro-konton krävs Worker Plugin för att säkerhetskopior ska kunna köras, vilket är installerat som standard (Pro-konton finns i USA och Kanada).

Varning: Säkerhetskopior är endast tillgängliga för aktiva Hanterade WordPress-paket. Om planen tas bort på grund av misslyckad fakturering måste du återställa från lokala säkerhetskopior eller kontakta support för ytterligare alternativ.