Hanterad WordPress Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Öppna WordPress

Du kan komma åt WordPress-kontrollpanelen för alla webbplatser i dina Hanterade WordPress-konton. Från kontrollpanelen kan du redigera webbplatsen när som helst.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Gå till sidan Mina produkter och välj Hantera alla bredvid Hanterade WordPress-bloggar.
  3. För WP- webbplatsen du vill redigera väljer du WP Admin frånMeny-ikonen menyn.

menyn för webbplatsalternativ

Detta startar WordPress-instrumentpanelen, där du bygger och redigerar webbplatsen.