Hanterad WordPress Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Använd WP-CLI för att hantera din webbplats

Du kan styra ditt Hanterade WordPress-konto via WP-CLI (WordPress Command Line Interface). Om du är skicklig med kommandoradsgränssnitt kan det här vara ett mycket enklare sätt att komma runt WordPress.

1. Kom åt ditt Hanterad WordPress-konto via SSH (mer information).

OBS! För Pro-hanterade WordPress-konton (endast tillgängliga i USA och Kanada) hoppar du över nästa steg och fortsätter med steg 3.

2. Byt till ditt kontos html- katalog med följande kommando:
    cd html
  3. Kör WP-CLI-programmet med följande kommando:
    wp

Du kan hitta en fullständig lista med kommandon på WP-CLI-webbplatsen

Exempel på kommandon

Åtgärd Kommando
Uppdatera alla insticksprogram uppdatering av wp-insticksprogram --all
Uppdatera alla teman wp temauppdatering --all
Reparera din databas wp db reparation
Rensa cache för objekt och lack wp purge