Hanterad WordPress Hjälp

Använd WP-CLI för att hantera din webbplats

Du kan styra ditt Hanterade WordPress-konto via WP-CLI (WordPress Command Line Interface). Om du är skicklig med kommandoradsgränssnitt kan det här vara ett mycket enklare sätt att komma runt WordPress.

1. Kom åt ditt Hanterad WordPress-konto via SSH (mer information).

Obs! För Pro-konton för Hanterade WordPress-bloggar (endast tillgängliga i USA och Kanada) hoppar du över nästa steg och fortsätter med steg 3.

2. Ändra ditt kontos html-katalog med hjälp av följande kommando:
    cd html
  3. Kör WP-CLI-programmet via följande kommando:
    wp

Du kan hitta en fullständig lista med kommandon på WP-CLI-webbplatsen

Exempelkommandon

Åtgärd Kommando
Uppdatera alla insticksprogram uppdatering av wp-insticksprogram --all
Uppdatera alla teman wp temauppdatering --all
Reparera din databas wp db reparation
Töm objekt och Varnish Cache wp wpaas cache flush