Hantera domäner i värdtjänstkonto

När du har konfigurerat ditt värdtjänstkonto kan du hantera de domännamn som ingår:

Åtgärd Beskrivning
Lägg till domäner Lägg till domäner i ditt konto och använd dem som alias för din befintliga webbplats eller använd helt fristående webbplatser.

Webb- & klassiskt / cPanel / Plesk / Hanterade WordPress-bloggar
Ta bort domäner Ta bort domäner som du har lagt till, men som du inte längre vill använda, i det här värdkontot. Här kan du även flytta domäner mellan olika värdtjänstkonton.

Webb- & klassiskt / cPanel / Plesk / Hanterade WordPress-bloggar
Ändra primär domän Om du ändrar den primära hanterade domänen kan du hantera en annan webbplats i rotmappen för ditt värdtjänstkonto.

Webb- & klassiskt / cPanel / Plesk / Hanterade WordPress-bloggar
Ändra mappar för sekundär
domän
Sekundära domäner kan använda andra mappar utöver värdtjänstkontots rotmapp som rot för webbplatserna. Du kan ändra dessa mappar när som helst.

Webb- & klassiskt / cPanel / Plesk
Lägga till en underdomän Underdomäner är för webbplatser där domännamnet föregås av något annat än www. I till exempel webbadressen blogg.kulexempel.se är blogg en underdomän.

Webb- & klassiskt / cPanel / Plesk