Nedgradera mitt paket för domänskydd

Du kan nedgradera ditt paket för domänskydd när du vill. Om du nedgraderar till Sekretesskydd Bas kommer extrafunktionerna som ingår i Fullständigt skydd, inklusive den privata e-postadressen och dina kontaktuppgifter i GoDaddys WHOIS-databas inte längre att ersättas med proxyinformation. Skydd från försök till skadliga övertaganden och misslyckade förnyelser försvinner också. När du nedgraderar från Komplett skyddspaket kommer tjänsten Webbplatssäkerhet Bas kopplad till det domännamnet också att tas bort.

1. Logga in på GoDaddys Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Markera kryssrutan bredvid den eller de domäner du vill nedgradera. Du kan också markera bockikonen och Välja alla.
  3. Välj Ägarskap och sedan Nedgradera sekretesskydd.
    nedgradera domänskydd
  4. Gå igenom de olika tillgängliga nedgraderingsalternativen och välj det paket du föredrar.
  5. Välj Bekräfta.
  6. Markera kryssrutan bredvid Ja, jag godkänner att skyddet för valda domäner tas bort och välj sedan Fortsätt.
  7. Verifiera din identitet. Om du har haft tvåstegsverifiering (2SV) aktiverad i minst 72 timmar skickar vi en verifieringskod via sms eller en autentiseringsapp. I annat fall kan du välja Skicka lösenord, så skickar vi ett engångslösenord till e-postadressen som anges hos din registrerare.
  8. Ange verifieringskoden och välj Verifiera.

Du får bekräftelsen Klart när ändringarna har godtagits. Det kan ta upp till 90 minuter innan ändringarna börjar gälla.