Vad är Delegera åtkomst?

Med Delegera åtkomst kan GoDaddy-kunder dela åtkomst till sina konton med andra personer, utan att behöva dela med sig av lösenord eller annan skyddad information.

Hur fungerar Delegera åtkomst?

Som kontoägare kan du bjuda in andra till att få åtkomst till ditt konto. Om de accepterar din inbjudan kan dessa delegater öppna och använda dina produkter som du och de vill:

• Du bestämmer om dina delegater har behörighet att köpa produkter åt ditt konto. Om de har de kan delegaterna inte se eller ändra den skyddade informationen för ditt konto, som betalningsmetod eller lösenord.
  • Produkter som köps av delegater å dina vägnar läggs till i ditt konto.
  • Du kan när som helst ändra behörighetsnivåerna eller ta bort den delegerade åtkomsten.

Hur skiljer sig Delegera åtkomst åt för domäner?

• Delegater kan hantera DNS- och namnserverändringar och vidarebefordran av domän.
  • Om du har gett din delegat behörighet att köpa produkter så kan din delegat även köpa domäner direkt eller på andrahandsmarknaden för domäner. Köpta domäner läggs till i ditt konto.
  • Delegater har inte behörighet att se eller ändra din profil för domänköp eller din skyddade domäninformation, som din kontaktadress.
  • Delegater har inte behörighet att sälja dina domäner.