Kom igång med domäner

Vad är ett domännamn?

Domännamn hjälper oss att navigera på internet utan att behöva memorera slumpmässiga sifferkombinationer.

Bästa tips för att välja en bra domän

Kolla in våra tips om att välja en domän som folk kommer ihåg och hur du skaffar en.

Vad är skillnaden mellan ett domännamn och en webbplats?

Domännamn, webbplatser och värdtjänster utgör alla olika delar av internet.

Vad är en underdomän?

Få reda på mer om vad underdomäner är och hur du använder dem.

Använd din domän för att skapa ett e-postkonto

Ett domänbaserat e-postkonto ser professionellt ut, skapar trovärdighet och är enkelt att konfigurera.

Anslut din domän till en Website Builder-sida

Använd ditt domännamn för att skapa en webbplats med Website Builder.