Godkänn min registrerares kontaktuppdateringar

Håll kontaktinformationen för din domän uppdaterad som en viktig del av att underhålla din onlinenärvaro. Om du gör ändringar av registrerarens organisation, namn eller e-postadress, kräver ICANN att du godkänner ändringarna. Vi skickar dig ett e-postmeddelande med en länk för slutföra godkännandet. Typen av uppdatering kommer att avgöra var du får e-postmeddelandet.

Om du har ändrat registreraren...

• Organisation, förnamn eller efternamn, e-postmeddelandet med godkännande går till den nuvarande registrerarens e-postadress som är listad på domännamnet och till kontots e-postadress. Om adresserna stämmer överens kommer du bara att få ett e-postmeddelande.
  • E-postadress, e-postmeddelandet med godkännande går till den nuvarande registrerarens e-postadress som är listad på domännamnet och till kontots e-postadress. Om adresserna stämmer överens kommer du bara att få ett e-postmeddelande. När du har godkänt ändringen kommer ett slutgiltigt e-postmeddelande med godkännande att skickas till den nya e-postadressen.

Slutför godkännandeprocessen med de e-postmeddelanden som vi har skickat.

1. I e-postmeddelandet med godkännande klickar du på Granska och godkänn uppdateringen. (Kan du inte hitta meddelandet? E-postmeddelanden med godkännande skickas till den nuvarande registreraren och/eller till kundens e-postadress.)
  2. Granska ändringarna i kontaktuppgifterna.
  3. Välj att godkänna eller avvisa det valfria 60-dagars överföringslåset. GoDaddy rekommenderar låset för att hålla din domän säker i ditt konto.

OBS! .au-domäner omfattas inte av det 60-dagars överföringslåset.

4. Klicka på Ja, uppdatera kontoinformation.
  5. Om du har uppdaterat registrerarens e-postadress kommer den nya e-postadressen också att erhålla ett e-postmeddelande med godkännande. Klicka på länken i e-postmeddelandet och godkänn ändringarna för att slutföra uppdateringarna.

De här e-postmeddelandena upphör att gälla efter 5 dagar. Om du inte slutför godkännandeprocessen inom 5 dagar kommer dina uppdateringar inte att slutföras och du måste uppdatera kontaktinformationen på nytt.