Flytta min domän till ett annat GoDaddy-konto

Du kan överföra ett domännamn från ditt GoDaddy-konto till ett annat GoDaddy-konto när du ändrar ditt domänkonto. Din domän är inte kvalificerad för kontoändring om den väntar på godkännande av kontaktuppdatering, är under en dag från att löpa ut, har löpt ut eller om en kontoändring redan pågår.

1. Logga in på Domänkontrollcenter för ditt GoDaddy. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Markera kryssrutan bredvid domänen du vill flytta till ett annat konto. Du kan också klicka på bockikonen och Välja alla.
  3. Välj Ägarskap > Flytta till ett annat GoDaddy-konto.
    välj flytta till ett annat konto
  4. Ange den nya kontoinnehavarens e-postadress.
  5. Bekräfta den nya kontoinnehavarens e-postadress.
  6. (Valfritt) Ange den nya kontoinnehavarens köpar-ID. Om du anger ett köpar-ID måste e-postadressen som du anger stämma överens med e-postadressen för det konto dit domänen ska flyttas.
  7. Välj om du vill kopiera den aktuella kontaktinformationen till det nya kontot. Om du väljer att inte kopiera kontaktinformationen måste du och den nya domänägaren acceptera ändringarna.
  8. Välj Överför domän.

Obs! Om du har domänskydd på din domän behöver du verifiera din identitet. Vi skickar automatiskt en verifieringskod om du har haft tvåstegsverifiering (2SV) aktiverad på ditt konto i mer än 72 timmar. I annat fall kan du välja Skicka lösenord, så skickar vi ett engångslösenord till e-postadressen som anges hos din registrerare.

Du får ett bekräftelsemeddelande om att din överföring pågår.

Obligatoriskt: För att kontoändringen ska kunna slutföras måste mottagande kontoinnehavare kontrollera sin e-postadress och acceptera domännamnet i sitt konto. Du har 10 dagar på dig att slutföra hela processen innan begäran upphör att gälla.

Relaterade steg

• Kom ihåg att om du väljer att inte kopiera kontaktinformationen för den nuvarande domänen måste den ändrade informationen accepteras.