Flytta min domän till ett annat GoDaddy-konto

Du kan överföra ett domännamn från ditt GoDaddy-konto till ett annat GoDaddy-konto när du ändrar ditt domänkonto. Du måste ta bort Skyddad registrering innan du börjar.

1. Logga in på Domänkontrollcenter för ditt GoDaddy. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Klicka på sifferikonen till vänster om varje domännamn för att välja vilka domäner som du vill flytta.
    välj domännamn

Obs! Klicka på bockmarkören och sedan på Välj alla för att välja alla dina domäner.

3. I menyn ovanför domänlistan väljer du Ägarskap och sedan Flytta till ett annat GoDaddy-konto.
    välj flytta till ett annat konto
  4. Ange den nya kontoinnehavarens e-postadress.
  5. Bekräfta den nya kontoinnehavarens e-postadress.
  6. (Valfritt) Ange den nya kontoinnehavarens köpar-ID.

Obs! Om du anger ett köpar-ID måste e-postadressen som du anger stämma överens med e-postadressen för det konto dit domänen ska flyttas.

7. Välj Ja eller Nej under Vill du kopiera befintlig kontaktinformation för domänen till det nya kontot?
  8. Klicka på Överför domän.

Du får ett bekräftelsemeddelande om att din överföring pågår.

Relaterade steg

• Om du har ändrat din kontaktinformation för domänen måste du godkänna ändringarna för att slutföra domänflytten.
  • För att kontoändringen ska kunna slutföras måste mottagande kontoinnehavare kontrollera sin e-postadress och acceptera domännamnet i sitt konto.