Flytta min domän till ett annat GoDaddy-konto

Du kan överföra ett domännamn från ditt GoDaddy-konto till ett annat GoDaddy-konto när du ändrar ditt domänkonto. Din domän är inte kvalificerad för kontoändring om den väntar på godkännande av kontaktuppdatering, är under en dag från att löpa ut, har löpt ut eller om en kontoändring redan pågår. Du måste ta bort Skyddad registrering innan du börjar.

1. Logga in på Domänkontrollcenter för ditt GoDaddy. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Markera kryssrutan bredvid domänen du vill flytta till ett annat konto. Du kan också klicka på bockikonen och Välja alla.
  3. I menyn ovanför domänlistan väljer du Ägarskap och sedan Flytta till ett annat GoDaddy-konto.
    välj flytta till ett annat konto
  4. Ange den nya kontoinnehavarens e-postadress.
  5. Bekräfta den nya kontoinnehavarens e-postadress.
  6. (Valfritt) Ange den nya kontoinnehavarens köpar-ID.

Obs! Om du anger ett köpar-ID måste e-postadressen som du anger stämma överens med e-postadressen för det konto dit domänen ska flyttas.

7. Välj Ja eller Nej under Vill du kopiera befintlig kontaktinformation för domänen till det nya kontot?
  8. Klicka på Överför domän.

Du får ett bekräftelsemeddelande om att din överföring pågår.

Relaterade steg

• Om du har ändrat din kontaktinformation för domänen måste du godkänna ändringarna för att slutföra domänflytten.
  • För att kontoändringen ska kunna slutföras måste mottagande kontoinnehavare kontrollera sin e-postadress och acceptera domännamnet i sitt konto.