Lägga till en A-post

Lägg till en A-post i din DNS-zonfil i ditt GoDaddy-konto. En A-post kopplar ditt domännamn till en IP-adress och låter webbläsare hitta din webbplats. Du kan använda en A-post för att peka mot ditt värdtjänstkonto eller för att skapa en underdomän.

Du kan titta på ett kort animerat klipp av den här uppgiften längre ner på sidan.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar.
  3. Gå till Ytterligare inställningar och välj Hantera DNS.
  4. Välj Lägg till under tabellen över poster.
  5. Under Typ väljer du A.
  6. Ange uppgifterna för din A-post:
    • Värd: Värdnamnet som A-posten länkar till. Skriv in @ för att peka direkt mot ditt domännamn.
    • Pekar mot: Den IP-adress du anger som destination för värden.
    • TTL: Hur länge servern ska cacha information. Standardinställningen är 1 timme.
  7. Välj Spara för att spara din nya A-post.

Det kan ta upp till 48 timmar innan dina ändringar börjar gälla globalt.

Visa mig

lägga till en a-post