Lägga till en A-post

Anslut din domän till din webbplats genom att lägga till en A-post till din DNS-zonfil när din domän använder GoDaddy-namnservrar. A-poster pekar till en IP-adress, normalt den som går till ditt värdtjänstkonto. De kan också användas för att skapa underdomäner som pekar på en IP-adress, som blog.mycoolnewbusiness.com.

1. Logga in på GoDaddy-domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar.
    välj domän
  3. Välj Hantera DNS för att få åtkomst till zonfilen.
  4. Välj Lägg till för att lägga till en ny post.
    välj lägg till ny post
  5. Välj A i den nedrullningsbara menyn Typ.
  6. Ange uppgifterna för din nya A-post:
    • Namn: Värdnamnet för A-posten. Skriv @ för att fästa A-posten på din rotdomän eller ange ett underdomänsprefix som www.
    • Värde: IP-adressen för din A-post. Det här brukar vara IP-adressen till ditt värdtjänstkonto.
    • TTL: Hur länge servern ska cacha information. Standardinställningen är 1 timme.
  7. Välj Lägg till post för att spara din nya A-post.

De flesta DNS-uppdateringarna träder i kraft inom en timme, men det kan ta upp till 48 timmar innan de uppdateras globalt.